Årsrapporten 2017 er nu offentliggjort

Frederiksberg Fondens nye årsrapport for 2017 redegør udførligt for stort og småt fra et begivenhedsrigt år med støtte til i alt 92 forskellige aktiviteter.
.
Ud over de mange lovpligtige oplysninger og erklæringer prøver vi også at forklare, at fonden arbejder inden for retningerne Opvækst, Oplevelser og Medborgerskab på Frederiksberg. Vi får faktisk ret få ansøgninger, som rammer helt uden for skiven, så det tyder på, at mange har opfattet vores information rigtigt. Det er meget positivt,” siger direktør Martin Dahl.
.

Frederiksberg Fondens opnåede et regnskabsresultat på hele 31 mio. kr. i overskud. Da ejendomsreguleringer var de 19 mio. kr. udgjorde det operationelle resultat 12 mio. kr., hvilket var 2 mio. kr. over niveauet i 2016. De samlede uddelinger var 9,6 mio. kr. i det seneste regnskabsår. Også en stigning på knap 2 mio. kr.

Frederiksberg Fondens formue var ved udgangen af 2017 384 mio. kr. Uddelingsrammen for 2018 er fastsat til 10 mio. kr., hvilket er uændret i forhold til 2017.

Frederiksberg Fondens bestyrelse har ved indgangen til 2018 genudpeget Mads Lebech til en ny fireårig periode som bestyrelsesmedlem. De øvrige tre bestyrelsesmedlemmer fortsætter uændret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev