Mød SLÆNG – Frederiksbergs nye kulturnetværk

SLÆNG er Frederiksbergs nye officielle netværk for kultur. Det er her byens mange kulturelle kapaciteter – de garvede, de ejendommelige, de unge, de tunge og de små som store – samles om langbordet seks til otte gange om året.

Frederiksberg rummer meget stærke kulturelle ressourcer, der i de senere år kun er blevet styrket og har udviklet sig. Her er traditionsrige institutioner, kreative projekter og festivaler, et ungt vækstlag og en masse i sprækkerne der imellem. Det skal vi udnytte endnu bedre ved at samle kræfterne i ét officielt netværk og skabe tættere relationer.

SLÆNG skal være et uformelt og socialt samlingspunkt. Det er her vi mødes for at:

  • Skabe netværk og synergi lokalt på Frederiksberg
  • Dele og få adgang til hinandens netværk, viden, ideer og ressourcer
  • Få sparring og blive udfordret på tanker, ideer og projekter
  • Være opdateret på nye tiltag og muligheder inden- og udenfor bygrænsen
  • Påvirke den kulturpolitiske retning og identitet på Frederiksberg.

SLÆNG er helt grundlæggende et netværk for alle med en form for relation til Frederiksbergs kulturliv. Det skal i sin grundstamme været styret af medlemmerne og der arbejdes altid efter at have stor diversitet i faglighed, genre og erfaring m.m.

SLÆNG er udviklet af Alice Bo, medstifter af arbejdsfællesskabet The Rabbit Hole på Frederiksberg Allé i samarbejde med Frederik Birket-Smith fra STRØM. Alice Bo vil fungere som koordinator og organisator for netværket frem til slutningen af 2018. Men SLÆNG kan og skal ikke være et one-man show, derfor skal det første halvår netop være et pilotforløb, hvor netværket finder sin form i samarbejde med en kernegruppe.

Men det betyder ikke, at der hverken under pilotforløbet eller fremadrettet, forventes stor forberedelse fra medlemmerne. SLÆNG er tænk som en uformel og personlig netværksramme, hvor medlemmerne netop ikke selv skal stå for planlægning og organisering.

Sidst men ikke mindst er SLÆNG uafhængigt af kulturpolitiske interesser.

For mere info kontakt Alice Bo Killemose på: slaeng.contact@gmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev