Fonden har fået nyt logo

Har du bemærket noget anderledes ved Frederiksberg Fonden? Fonden har nemlig fået nyt logo.

Falken er erstattet af et f’ med et blad, der signalerer det, som Frederiksberg Fonden gerne vil stå for.

– I Frederiksberg Fonden har vi den seneste tid diskuteret den fremtidige kurs. Vi synes nu, at tiden var inde til også visuelt at opdatere fondens logo til de virksomhedsværdier, vi gerne vil stå for, siger Martin Dahl, direktør i Frederiksberg Fonden. Værdierne Engagement, Fornyelse og Livskraft vil være de gennemgående træk i vores bidrag og virke i fremtiden.

Fondens ny logo består at et symbol og et navnetræk – f’et står for fondens to f’er, og bladet som vokser ud fra f’et tager udgangspunkt i Frederiksbergs ønske om at støtte Frederiksberg-borgernes gode idéer og initiativer, sådan at et økonomiske bidrag fra Frederiksberg Fonden kan få noget til spire og vokse sig større.

Du finder fondens nye logo på hjemmesiden til download. Det nye logo skal anvendes i stedet for det gamle, når fonden omtales i forbindelse med støtte af dit projekt eller i andre sammenhænge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev