FrederiksbergFonden 15 procent større i 2015

Med en stigning i økonomisk støtte på 15 procent i 2015 kan FrederiksbergFonden se tilbage på et travlt år. Årets uddelinger endte på 8,3 mio. kr., hvilket er 1,1 mio. kr. mere end året forinden. I alt modtog 81 ansøgninger hel eller delvis støtte med hovedvægt på kultur, fritid, social indsats eller uddannelse på Frederiksberg.

Blandt de væsentligste modtagere af økonomiske støtte er det planlagte studenterhus til CBS på Frederiksberg Politistation, det nye Ungdommens Folkemøde i Søndermarken, endagsmusikfestivalen Stella Polaris, en ny udescenografi til Riddersalen på Allégade og et basketballprogram til styrkelse af børns motion og bevægelse.

”Fonden har i 2015 modtaget det største antal ansøgninger, vi har set de seneste fem år, og det er vi meget glade for. Vi vil gerne synliggøre fonden og være i kontakt med så mange organisationer, foreninger, arrangører eller institutioner som muligt”, siger Martin Dahl, der tiltrådte som FrederiksbergFondens nye direktør 1. juli 2015. I den forbindelse blev det meldt ud, at fonden vil præsentere sin fremtidige strategi i 2016.

FrederiksbergFondens årsrapport 2015 med beretning om aktiviteterne i fonden og præsentation af fondens økonomiske resultat og status offentliggøres til april.

P1020212

Tilmeld dig vores nyhedsbrev