Selv tak. Det var så lidt…

”…tusind tak for den fine donation til hjælp til en ekstra julegave. Deres forældre er enten døde eller uden mulighed for at være til støtte for deres barn pga. massivt misbrug.”

”…tusind tak fra institutionen fordi I igen i år generøst bidrager til at vi kan give børnene det de ønsker sig. Sidste år købte vi en Ipad mini til to af vores børn og aldrig har jeg set nogle blive så glade for deres gave.”

”…tak for fondens støtte til vores juleindsamling. Det forventede antal familier, som har ansøgt os og er berettiget til julehjælp på Frederiksberg er 39 familier. Hver familie modtager et beløb til mad og julegodter for hvert barn, samt 400 kr. til en julegave pr. barn. Det er de familier, der har det sværest, som får julehjælpen.”

Ovenstående er uddrag fra mails, som FrederiksbergFonden har fået her i løbet af december. Og der er en del flere, som også kunne have været fremhævet. FrederiksbergFondens bidrag til organisationer og institutioner i forbindelse med julen løber også i år op på mere end 500.000,- kr.

På Facebook så jeg nogen – personer som normalt er godt inde i tingene – som overvejede, om det kunne passe, at der er brug for mere og mere hjælp til jul. Eller om hjælpebehovet mest stiger, fordi der er flere, som giver penge væk, så der simpelthen er råd til at hjælpe flere.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt der reelt er brug for julehjælp fra fx Røde Kors, Børnenes Kontor eller Mødrehjælpen, så kan man jo spørge sig selv: Kender jeg nogen, som IKKE har behov, men som tager imod hjælpen alligevel? Nej. Det gør jeg vist ikke.

Der er brug for julehjælpen. Det ved jeg, fordi jeg får værdifuld indsigt gennem de organisationer og institutioner, som er tættest på dem, som får hjælpen. Voksne som ingen penge har, eller børn som ingen voksne har. Tak for den meget flotte juleindsats til alle vores samarbejdspartnere, som medvirker direkte. Tak for de venlige mails.

FrederiksbergFonden siger også tak – og glædelig jul både til de mange, som fortjener hjælp, og til de mange, som hjælper.

Venlige hilsner
Martin Dahl

12377680_10205910959348776_4755460849579361839_o

Tilmeld dig vores nyhedsbrev