Vinterferie bliver et stur, stur nummer

Plutselig Sirkus
Cirkusartisterne Anna N. Bøgwald og Morten U. Norli fra Plutselig Sirkus er hovedkræfterne i vinterferiens cirkuskursus i KU.BE. Foto: Plutselig Sirkus

Børn i alderen 8-12 år kan komme på cirkuskursus i KU.BE

18 børn kan lade de varme vinterstøvler blive i skabet og i stedet hoppe i klovnesko og ballerinaer i vinterferien. Her får børnene i alderen 8-12 år nemlig muligheden for at træne luftakrobatik, gribe en diabolo eller svinge rundt på en ethjulet cykel.

Cirkusklubben Cirkus Vista, der holder til på Nordens Plads, har fået støtte af Frederiksbergfonden til at tilrettelægge og afvikle et fem dages cirkuskursus for 18 Frederiksberg-børn.

Her vil børnene ugen igennem få et kig ind i den magiske cirkusverden, få træning i forskellige cirkusfærdigheder og ikke mindst lære at arbejde kreativt og samarbejdende om fysisk aktivitet.

Cirkuskurset foregår i KU.BE og som afslutning på ugens mange aktiviteter opfører børnene sammen med professionelle cirkusartister, en cirkusforestilling, hvor både familie, venner og andre børnefamilier inviteres med som publikum.

Som hovedkræfter tilknyttes cirkusartisterne Anna N. Bøgwald og Morten U. Norli fra Plutselig Sirkus foruden nogle af Cirkus Vistas egne cirkusinstruktører.

Alle børn, uanset baggrund, er velkomne i uge 7 fra kl. 10-15 og man kan følge med i planerne og tilmelding på Cirkus Vistas facebookside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev