Stella Polaris chiller tre steder i byen

Kalle Bremer Stella Polaris
Det bliver godt igen i august – som da Stella Polaris’ stifter Kalle Bremer (tv.) og Andrew Levy fra The Brand New Heavies gik på scenen under det sidste større show inden pandemien brød ud.

Årets festival afvikles fra et moderskib, der sender lyd-streamede koncerter til to andre satellitter på Frederiksberg og rundt i landet.

Musikfestivalen Stella Polaris er en ledestjerne indenfor den elektroniske musik og har siden sin debut i 1997 fået tusindvis af mennesker til at navigere ind på plænen foran Frederiksberg Slot. Her har de på en dejlig augustdag kunnet lade sig indhylle i et tilbagelænet musiktæppe fra højttalerne og chill-out på græsset. Men COVID-19 har naturligvis også betydet restriktioner for denne populære event og udløst behov for at gentænkte hele festivalens set up, inden den afvikles igen 7. august – og denne gang med maksimalt 500 personer indenfor en indhegning.

Grundet COVID-19-restriktionerne introducerer festivalledelsen nu en ny plan.

Gentænker koncertkonceptet

”Vi præsenterer Stella Polaris på en ny måde i år, som betyder at musikken stadig kan nå ud til et stort publikum. Det bliver en ny måde at komme ud til offentligheden på, når vi nu ikke må være så mange til den store koncert på slotsplænen som vi plejer,” forklarer initiativtager Kalle Bremer og fortsætter:

”Vi laver vores moderskib et sted på Frederiksberg og sender herfra til to andre satellit-locations i kommunen, som vi er tæt på at indgå aftaler med. Så derfor kan vi med stolthed allerede nu annoncere tre frederiksbergske Stella Polaris-events 7.august,” siger han.

I satellitterne opsættes lydsystemer, så publikum hvert sted får adgang til livestream i full- audio kvalitet af hovedkoncerten. Så alle, uanset hvor i byen eller i landet man har foldet picnictæppet ud, vil kunne høre med på samme tid og i samme høje lydkvalitet, forsikrer Kalle Bremer.

Sælger pakker til andre locations

Som supplement til de tre events på Frederiksberg tilbydes andre byer eller gårdlaug at købe en satellit-pakke bestående af lyd og praktisk håndtering af arrangementet. Det har bymidten i Kolding allerede købt ind på og flere byer forventes at følge trop.

”Vores parker på Frederiksberg understreger både vores historie som kongeby og forlystelsesby samtidig med, at naturen i parkerne giver os et frirum i familien eller med venner. Stella Polaris er elsket af titusinder af parkbrugere for deres enestående sommerevent med hjemsted i Frederiksberg Have. Når man som frivilligdrevet arrangør rammes af de store udfordringer, som er konsekvensen af en pandemi, så er det vigtigt, at de økonomiske bidragydere er vedholdende. Vi skal huske, at der er fri entre til et flot ni-timer langt musiktilbud, hvilket nødvendiggør vigtige sponsorater og andre økonomiske bidrag. Det er vi glade for at være med til at støtte”, siger Martin Dahl fra Frederiksbergfonden.

Læs mere om program og tilmelding på festivalens hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev