Frederiksberg får børnenes ’Roskilde’

Den 28. og 29. august indtager BørnefestiBAL græsset i Lindevangsparken med nogle af landets største artister og sjove aktiviteter for børn i alle aldre.

 

Lindevangsparken lægger græs til BørnefestiBAL, som er børnenes ‘Roskilde Festival’ med musik og aktiviteter i to dage. 

Andre danske byer har i fem år haft fornøjelsen af BørnefestiBAL og i år kommer Frederiksberg også med på turneplakaten.

Den 28. og 29. august indtager BørnefestiBAL græsset i Lindevangsparken med nogle af landets største artister og sjove aktiviteter for børn i alle aldre.

Programmet lyder på bl.a. Paw Patrol, MGP Show, HipSomHap og mange andre festlige indslag, der går på scenen for de cirka 14.000 børn som arrangøren forventer at underholde i løbet af årets turne. Programmet sammensættes, så det begynder med underholdning for de yngste på to-tre år og i løbet af dagen bliver musikken mere og mere målrettet ældre børn og slutter omkring de 12-14 år.

BørnefestiBAL er et tilbud til børn, der både skal favne kvalitet og være økonomisk indenfor rækkevidde for de fleste familier, fortæller initiativtageren til BørnefestiBAL, Kalle Bremer. Det lykkes fordi bl.a. Frederiksbergfonden og en række sponsorer støtter op om projektet.

“Ambitionen er at lave den fedeste dag for børnene,” siger initiativtager Kalle Bremer.

 

”Det har lige fra begyndelsen været min ambition at lave den fedeste dag for børnene, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten og hvor vi samtidig, med en billetpris på 105 kroner, bestræber  os på at give alle børnefamilier mulighed for at deltage,” siger Kalle Bremer.

Arrangøren forventer cirka 5.000 besøgende i løbet af de to dage. På Frederiksberg har man valgt at lade BørnefestiBAL strække sig over to dage, så arrangementet ikke bliver for stort. Man skal som familie kunne komme, slå sig ned på græsset og trygt lade børnene drøne rundt.

Erfaren Frederiksberg-arrangør

Kalle Bremers passion for børnemusik og børnekultur blev vakt, da han selv blev far og fik kendskab til udvalget af børnemusik. Det fik ham til at komponere musik til to børneudgivelser, Pippelipop 1 og 2, hvor nogle af landets store sangsolister og musikere medvirker.

”Min egentlige motivation var at lave noget børnemusik, forældre også kunne holde ud at høre på. Senere lavede vi så en koncert i Pumpehuset med store solistnavne, som gik virkelig godt og det fik mig til at tænke over, hvorfor der ikke blev lavet flere udendørsarrangementer for børn,” fortæller Kalle Bremer.

Og så var han i gang med BørnefestiBAL. Han startede dog ikke fra bar bund. Kalle Bremer er en erfaren eventarrangør på Frederiksberg og har siden 1997 været med-initiativtager til den kendte musikfestival Stella Polaris. Efter planen vender Stella Polaris tilbage 7. august i Frederiksberg Have.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev