Festival skaber lokalt engagement for FN´s Verdensmål

 

 

 

Frederiksberg Fonden støtter Festival for Verdensmålene, der blev afholdt på Frederiksberg
d. 13. – 14. september 2019. Den almennyttige organisation Sustainable Now står bag festivalerne, der udover Frederiksberg også har været afholdt i Århus, Vallensbæk og Sønderborg. Organisationen vil med festivalerne øge borgernes kendskab og engagement i den bæredygtige omstilling ud fra FN´s 17 Verdensmål.

I 2015 blev alle FN´s medlemslande enige om 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal indfries inden 2030. Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle lande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.

Festival for Verdensmålene på Frederiksberg arrangeres i samarbejde med Frederiksberg Kommune, CBS og Student & Innovation House, der sammen sætter fokus på viden, handlinger og lokalt engagement, der er med til at fremme en bæredygtig omstilling og derved yde et ambitiøst bidrag til opnåelsen af FNs Verdensmål.

Da Solbjerg Plads og det grønne areal ved Kilen, blev forvandlet til en farverig festivalplads, kunne deltagerne møde lokale foreninger, virksomheder, start-ups, institutioner og ildsjæle, der var klar på pladsen med workshops, aktiviteter, debatter og samtaler.

Du kan læse mere om Sustainable Now her.

 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev