Sport Stacking tilbud til Frederiksbergs skolebørn

 

Frederiksberg Fonden støtter op om skoletacking i 2019 – 2021 og har bevilliget penge til Frederiksberg Sport Stacking Klub til afvikling af skolestacking forløb for børn
i indskolingen og på mellemtrinnet på Frederiksbergs skoler.

Sport Stacking handler om effektivitet, koncentration og tid, og går i korte træk ud på at stable specialdesignede krus i forudbestemte sekvenser så hurtigt som muligt. Sporten stammer fra 1980érnes Californien, hvor elever fandt adspredelse i studielivet ved at stable kopper. Spillet er sidenhen blevet optimeret til en rigtig sport med udstyr, regler og konkurrence.

Sporten har mange fordele, især børnenes koncentration og fokus bliver trænet samtidig med at de bevæger sig. Koordinationen af begge hænder, højre/venstre hjernehalvdel og hånd-øje timingen forbedres, så koncentrationsevnen og den matematiske forståelse trænes på én og samme tid med, at det er sjovt.

Sporten har desuden også den fordel, at den også henvender sig til de børn, der generelt ikke interesserer sig for de store sportsgrenen som fx. fodbold, håndbold eller basket ball, her giver sports stacking dem en rigtig god mulighed for at dyrke en sport, hvor de bevæge sig.

Du kan finde mere viden om skolestacking og Frederiksberg Sports Stacking Klub FSSK her.

Frederiksberg Sport Stacking Klub træner onsdag og lørdag i Bülowshallen og mandag og torsdag i KU.BE.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev