Ungdommens Folkemøde klar med program

Med tre uger til åbningen af årets store demokratifestival for unge – hvor 30.000 besøgende kommer til Frederiksberg – kan man nu gå i gang med at planlægge sine to dage på festivalen. Der er rigeligt at vælge imellem for de mange fortrinsvis 15-30-årige fra hele landet: Taler, poetry slam, politisk ansigtsmaling, debat, teater, musik, er bare lidt af, hvad der er planlagt.

Statsministeren, Danmarks medlem af EU-Kommissionen og en lang række af landets beslutningstagere og debattører deltager over de to dage. Efter den første festival i 2016 er det forventningen, at rigtig mange elever og studerende fra kommunale og private skoler, ungdomsuddannelser mv. vil lægge vejen forbi sammen med klassen eller privat for at være med til at præge samfundsdebatten.

Ambitionen for de deltagende organisationer, som har stadepladser på festivalen er, at Ungdommens Folkemøde skal bidrage til nye måder at tænke samfundsengagement og deltagelse på. Det gjorde cirka 85 forskellige organisationer sidste år, og endnu flere vil deltage i 2017.

Festivalen holdes på Frederiksberg i Søndermarken torsdag og fredag 7.-8. august 2017. Programmet kan ses på festivalens app’. Se link på www.ufm17.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev