Frederiksbergpriserne 2016

alle-prisvindere-sammen

Hæder til foreningslivet
Der var halvtredser-stemning, god musik, pomadehår og strutskørter, da FrederiksbergFonden fejrede sin årlige prisuddeling af Frederiksbergpriserne på 4. Maj Kollegiet.

Frederiksbergprisen til musikforeningen START! FRB
START! FRB er en lille forening, der er baseret på frivilligt arbejde inden for musiklivet. Foreningen etablerer og administrerer musikøvelokaler, som der er stor efterspørgsel efter på Frederiksberg, og laver derudover koncerter og musikarrangementer. I flere år har de ydermere taget initiativ til omdannelse af beskyttelsesrum til musikformål. Prisen tildeles for at fremme udøvelsen af musik og at have udviklet et nyt musikmiljø på Frederiksberg.

Hædersprisen gik til leder af Frederiksberg Teater, Gert Nielsen
Gert V. Nielsen modtog årets Hæderspris som en anerkendelse af sit arbejde for Frederiksberg Teater. Teatret er en forening med 300 medlemmer og 70 frivillige, der har drama- og teaterundervisning af børn, unge og voksne, som sin største opgave. Gert V. Nielsen var i 1988 med til at lægge fundamentet for foreningen og har gennem 27 år været primus motor i det daglige virke og udviklingen. Prisen tildeles for et enestående bidrag til børns, unges og voksnes mulighed for at udøve scenekunst på Frederiksberg.

Frederiksbergpriserne blev overrakt den 13. oktober 2016 ved en markering på 4. Maj Kollegiet på Frederiksberg.

Se videoklip fra prisuddelingen:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev