Velkommen i KIOSKEN!

2016_06_03_Riddersalen_Presse_kiosken-kærlighed

Med den ny forestilling KIOSKEN inviterer Riddersalen hver dag frem til 24. juni til gratis teater.
Kom forbi og hør hvordan en hønsetyv fik betydning for spisekortet hos Laurentius og Laurine. Om falkoneren og hans fyldte lommer. Om kildekonen i Søndermarken, og om hendes sidste hilsen fra den anden side af Atlanterhavet. Og meget mere … Tag gerne madpakke, tæpper og solhat med.

Det er Frederiksberg Fonden, der har ydet støtte til at opføre ’Kiosken’ med den tilhørende Kiosken-kulissen, som det er planen fremover vil blive et årligt tilbagevendende, samlende vartegn, og omdrejningspunkt for nye fortællinger om det gamle Frederiksberg.
“Børn er fremtidens teatergængere, men langt fra alle børn og unge på Frederiksberg har været i teatret. Med fondens støtte til den nye forestilling er det vores ønske at give alle, små som store, en teateroplevelse af høj kvalitet. Vi håber rigtig mange vil nyde det – og at vejrguderne lader solen skinne på Kiosken hele juni”, siger Martin Dahl fra Frederiksberg Fonden.

Læs mere på: http://riddersalen.dk/forestillinger/kiosken-2/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev