Musikalsk oplevelse i DR Koncertsalen

IMG_2558
3200 skoleelever fra Frederiksberg fik den årlige musikalske indsprøjtning ved en indisk inspireret jazz-koncert i koncertsalen. Foto: FrederiksbergFonden.

Mandag den 9. maj fyldte flere tusinde skoleelever fra Frederiksberg godt i metroen, da kommunens 4.-7.klasser tog turen til DR-Byen. DR Musikariet havde inviteret Aarhus Jazz Orchestra, Randers Kammerorkester og to helt særlige gæster fra Indien til at give koncert i DR Koncertsalen. Med Master Fatman ved roret rejste alle elever på en musikalsk tur/retur Frederiksberg-DR-Byen-Indien.

Baggrunden for koncerten er Frederiksberg Fondens ønske om at give byens skoleelever musikalske kvalitetsoplevelser. I 2012 påbegyndte fonden en samarbejdsaftale med DR, som frem til 2014 satte fokus på symfoni-musik. I 2015 valgte fonden at indgå endnu en tre-årig aftale – denne gang med jazz’en som omdrejningspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev