Planetariet

GRATIS BESØG FOR ALLE FREDERIKSBERG SKOLER
Frederiksberg Fonden støtter byens skoleelevers faglige udvikling inden for natur-teknik og astronomi gennem en besøgsaftale med Planetariet. Aftalen giver alle Frederiksbergskoler mulighed for gratis at besøge Planetariet i undervisningssammenhæng.


BOOK ET BESØG
Booking af skoleforedrag foregår online. Gå ind på Planetariets skoleside og vælg skoleforedrag på det relevante klassetrin. Udfyld herefter formularen ’Tilmelding til skoleforedrag’ under beskrivelsen af skoleforedragene. Planetariets skoleforedrag ligger fast tirsdag, onsdag og torsdag formiddag i alle skoleuger. Husk, at I som Frederiksbergskole skal markere, at I kommer fra Frederiksberg i bookingformularen.

Ønsker I bare at se en forestilling, så undersøg Planetariets filmprogram og udfyld besøgsformularen.
Er der ikke lagt filmprogram for den dag, I påtænker et besøg, er der mulighed for, at Planetariet kan tilgodese eventuelle filmønsker. I kan vælge blandt de film, der er på programmet på de faste starttidspunkter.

Ønsker I kun at besøge udstillingen, skal I skrive til skole@tycho.dk med dato og tidspunkt for besøget. Planetariet vil gerne vide, hvor mange I kommer, aldersgruppe samt navn på skole/institution. Alle bookinger og forespørgsler er først endelige, når I modtager en bekræftelse på mail.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev