Planetarium

GRATIS BESØG FOR ALLE FREDERIKSBERG SKOLER PÅ DET SPÆNDENDE PLANETARIUM
Frederiksberg Fonden støtter byens skoleelevers faglige udvikling inden for natur-teknik og astronomi gennem en besøgsaftale med Planetarium. Aftalen giver alle Frederiksbergskoler mulighed for gratis at besøge Planetarium i undervisningssammenhæng.

Foto: Planetarium

 

BOOK ET BESØG
Booking af skoleforedrag foregår online. Gå ind på Planetariums skoleside og vælg skoleforedrag på det relevante klassetrin. Udfyld herefter formularen ’Tilmelding til skoleforedrag’ under beskrivelsen af skoleforedragene. Planetariums skoleforedrag ligger fast tirsdag, onsdag og torsdag formiddag i alle skoleuger. Husk, at I som Frederiksbergskole skal markere, at I kommer fra Frederiksberg i bookingformularen.

Ønsker I bare at se en forestilling, så undersøg Planetariums filmprogram og udfyld besøgsformularen.

Er der ikke lagt filmprogram for den dag, I påtænker et besøg, er der mulighed for, at Planetarium kan tilgodese eventuelle filmønsker. I kan vælge blandt de film, der er på programmet på de faste starttidspunkter.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Skoletjenesten på skole@planetarium.dk eller på telefon 33 12 12 24 i tidsrummet kl. 9:00-15:00 mandag – fredag.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev