Ledigt fondskontor

Nyt fondskontor med andre fonde?

Søger din fond et kontorfælleskab med andre filantropiske fonde i et udviklende fagligt miljø og med en attraktiv beliggenhed?

Vi er to filantropiske fonde, som i vores rummelige kontorlejlighed i hjertet af Frederiksberg samarbejder om administration, medarbejderressourcer, faglige netværk mv. i og udenfor fondenes verden.

Vi har nu mulighed for centralt i hovedstaden at huse 1 eller 2 mindre fonde på ledige kontorer med 2-5 kontorarbejds­pladser. Ud over egne kontorer har vi en imødekommende lounge, mødelokale for 10-12 personer, mødelokale for 4 personer, frokost­køkken, fælles rengøring, inspektørfunktion mv. Begge metrolinjer er inden for to-tre minutters gang.

Vi har en hyggelig og uformel omgangsform, og vi nyder at have professionelle samtaler om at være samfundsansvarlige og moderne uddelende fonde på hver vores forskellige virkefelter.

Adresse: Rathsacksvej 1, 3.th., 1862 Frederiksberg C.

Ring eller skriv om mulighederne for at blive en del af et velfungerende og omkostningsrigtigt fondskontor:

Martin Dahl, 5384 2300, ff@frederiksbergfonden.dk
Nina Movin, 5117 3713, ncm@ottomoensted.dk

Frederiksbergfonden blev etableret i 1991 af Frederiksberg Sparekasse i forbindelse med at sparekassen blev overtaget af Bikuben. Frederiksberg Sparekasses historie går tilbage til 1894. Frederiksbergfonden har til formål at støtte almennyttige aktiviteter på Frederiksberg, som omfatter områderne Opvækst, Livskraft, Oplevelser og Medborgerskab. Frederiksbergfonden uddeler op til 12 millioner kroner årligt til over 100 ansøgninger fra foreninger, netværk, arrangører, klubber, borgergrupper, kulturorganisationer og institutioner.

Otto Mønsted (1838-1916) startede i 1883 den første produktion af margarine produktion i Danmark. Da ægteparret Mønsted var barnløse, bestemte Otto Mønsted og hans hustru Anna Sophie Mønsted i 1916, at deres formue skulle indgå i en fond, som støtter initiativer og projekter, der bidrager til at fremme udviklingen af Danmarks handel og industri. Otto Mønsteds Fond uddeler årligt mellem 20-30 mio. kr. fordelt over mere end 1.000 bevillinger. Fokus er både på store og små bevillinger; fra rejselegatet til større projekter/events – alt sammen uddelinger der understøtter Otto Mønsteds Fonds fundats.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev