Ladcykler til daginstitutioner

 

 

 

Søg støtte til en ladcykel
En ladcykel er livskvalitet, frisk luft og gode oplevelser for daginstitutioner, deres børn og voksne på hele Frederiksberg. Derfor har FrederiksbergFonden som et nyt initiativ øremærket midler til, at byens daginstitutioner kan søge om støtte til indkøb af deres helt egne el-ladcykler.

Den integrerede Frederiksberg-institution Midgården har deltaget i en pilotprojekt, hvor man har fundet frem til den helt rigtige el-ladcykel, der gør det muligt at tage børnene med på tur, oftere og længere væk. FrederiksbergFonden opfordrer derfor daginstitutioner i byen til at søge penge til indkøb af ladcyklerne.

Er du medarbejder i en daginstitution eller sidder du fx i en forældrebestyrelse i en institution på Frederiksberg og er interesseret i at høre mere om mulighederne, så kan du skrive til ff@frederiksbergfonden.dk

,

Tilmeld dig vores nyhedsbrev